péntek

111111

"A mai napot nőies energiák uralják, a gondoskodásnak és a kapcsolatoknak különleges szerep jut, háttérbe szorítva a munkát és más gyakorlati teendőket. Ugyanakkor az ember hajlamosabb lehet a valóságtól elrugaszkodott idealizmusra és az illúziókra is.

A mai napon az érzelmek sokkal nagyobb hatást gyakorolnak a racionalitásra, mint általában, az ember érzékenyebb lehet az átlagosnál, jó és rossz értelemben egyaránt.

Lehet, hogy szokatlan intuíciók kerítenek hatalmukba, esetleg kitágulnak az érzékeid. Ma a békekötésre, a konfliktusok elsimítására és a felek közötti közvetítésre is alkalmas az idő. Van, aki úgy tartja, a kívánságok ma könnyebben valóra válnak. Ha szeretnéd kipróbálni, gyújts fehér gyertyát, és képzeld el, amit szeretnél elérni január 1-jéig, a következő időszak kezdetéig. Még jobb, ha le is írod, amit elterveztél, így vissza tudod majd ellenőrizni, mi valósult meg belőle."


Ó, na ez az én napom lesz, már látom. Valóságtól elrugaszkodott illúziók? Hah, hiszen erről szól az életem idestova másfél éve! Azt mondja írjam le. Drága Univerzum (ha már itt tartunk, ismét), még hányszor? No de ezen ne múljon, csak finomítsunk rajta, ne legyek olyan beszűkült:

Szeretném ha lenne egy társam, akivel boldog leszek!

Remélem nem kell felgyújtanom egy kecskét, vagy macskaszőrt áztatnom kutyanyálba és megitatni valakivel, hogy tényleg teljesüljön.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése