péntek

Mi, lányok

- Nagy hullámokat csináltunk kiskorunkban a kádban. (Mindiiiiig! :D De hát ez tök jó móka, nem?)

- Ha leülünk a fűbe elkezdjük tépkedni a fűszálakat. (Annyira adja magát!)

- A telefonunkkal szoktunk világítani a sötétben. (És nagyon örülünk neki, hogy végre van megoldás erre a nagy problémára! Mármint hogy mindig kéznél van a sötétben valami fényforrás. Volt egy vakus telefonom, aminek a vakuját funkcionálisan lehetett zseblámpaként használni, szóval ezt biztosan nem csak a lányok csinálják!)

- Nem értjük hova tűnnek el a ceruzáink, fél pár zoknijaink, csatjaink. (Én ha nem találom a fél pár zoknimat, mindig azt szoktam mondani, hogy biztosan a fél pár csatom mellett van - bár utóbbira most nem nagyon van szükségem.)

- Nem szállunk ki a kádból, míg meleg a víz, mert nem akarunk fázni. (Én azért nem szállok ki, mert szeretem a meleg vizet. :) )

- Azt mondjuk hogy úton vagyunk, miközben még el sem indultunk. (Én inkább úgy szoktam árnyalni, hogy "Mindjárt indulok", pedig még csak bugyiban vagyok.)

- Mentünk el úgy egy fájlt, hogy 'fheuksfgkwg' csak mert nem volt kedvünk jobbat kitalálni. (Hahahahahahhhaaaaa)

- Ha megtetszik nekünk egy szám rongyosra hallgatjuk azt napokig. (Múlt héten éppen a You know I'm no good volt ilyen, előtte a Back to Black, meg a Van az a pillanat....)

- Percekig tanulunk, és több órás szüneteket tartunk. (Avagy, ha tanulni kéne, minden más fontosabb lesz.)

- Bepánikolunk, ha egy teszten sorban ugyanazt a betűt karikázzuk. (Na de ki az a hülye aki úgy csinálja meg a tesztet hogy egymás után öt a) a jó megoldás?)

- Nem lógatjuk le az ágyról a lábunkat, nehogy megegyék a szörnyek. (Még akkor is ha az ágy alá csak egy papírlapot lehet becsúsztatni. Biztosan vannak lapos szörnyek is.)

- Kiskorunkban a kiürült tusfürdős flakonokkal játszottunk a kádban. (A lányom éppen ezt csinálja)

- Elalvás előtt mindig megszámoljuk hány órát fogunk aludni. (Ezt igenis muszáj tudni!)

- Bevizezzük a fogkefét, mielőtt fogkrémet nyomunk rá. (Dehát úgy jobban habzik!)

- Idiótán vigyorgunk, miközben olyat írunk valakinek, ami nekünk tetszik. (De ha egyszer vicces.)

- Nem értjük, hogy amit kivettünk a dobozból miért nem megy vissza bele. (Mert ha csak egy picivel nagyobb lenne a doboz, már nem is lenne semmi gondunk.)

- Fürdés után órákig ücsörgünk a szobánkban törölközőben, csak mert lusták vagyunk felöltözni. (Ez mondjuk rám nem igaz, én azonnal felöltözöm, mert a vizes törölközőben fázom.)

- Ha valami ropogósat eszünk elgondolkodunk, hogy mások is ugyanilyen hangosan hallják e. (Egyszer már rá is kérdeztem.)

(Facebook-ról)

2 megjegyzés:

  1. De most komolyan... van aki NEM vizezi be a fogkefét a krém előtt??? :)

    VálaszTörlés
  2. Ez de jóóóóó! :)
    Tényleg nem szeretek kiszállni a kád meleg vízből mert fázok, a szörnyek tuti elférnek mindenhol (esküszöm tök megnyugtató, hogy nem csak én gondolkodom így! :DDD) a szám, rongyosra hallgatása is tök igaz, a kiürült flakonnal való játszás és a fogkefe bevizezése alap! :D
    Jaj, az utolsó is, hogy nekem is mindig eszembe jut, hogy én is ilyen bazi hangosan eszek? :DDD

    VálaszTörlés