péntek

Naszóval.... Tegnapra Mancinak fülgyulladása lett, egész jövő héten nem megy oviba. Így aztán halvány fogalmam sincs róla hogy lesz, és hol, amikor megyek Londonba. Plusz nekem is tovább romlott a helyzet, és egy lájtos fülkürthuruttal megfejeltem a már meglévő hallójáratgyulladást.

A legjobb, azt mondja a doki, melegítsem. Na most hétfőn lelkemre kötötte egy másik orvos, hogy nehogy eszembe jusson melegíteni, mert a hallójáratgyulladást nem szabad. Rákérdeztem hogy akkormost...? Azt mondja: "Ja...! Akkor melegítse később." Hahahaha OK.

Szóval szuperfasza a helyzet. Remélem a fülem rendbejön keddig, különben leszállásnál összefosom magam majd a repülőgépen.

Viszont nagyon lelkes lettem amiatt, hogy a családban két esküvő is lesz tavasszal, nyáron. És bár ha magamról van szó a hideg kiráz a szó hallatán is, ha a szívemnek kesves emberek nászáról beszélünk, az egész más. Ráadásul Manci koszorúslány lesz! :) A kis cukilány. Bár amikor elkezdtem neki mesélni, hogy mit is jelent ez, meg nézegettünk képeket, pár perc után egykedvűen közölte, hogy ő igazából nem koszorúslány akar lenni, hanem menyasszony. Ennyi....

7 megjegyzés:

 1. Jaj :( , jobbulast mindkettotoknek! Meli meg milyen cuki maaaar. :))))))))))))

  VálaszTörlés
 2. Jobbulást! :( Remélem a repcsi nem fog fájni, az nagyon rossz tud lenni. :((

  Kik házasodnak? Csak neeeeeeeeeeeem? :)))
  Mazsi biztos nagyon cukker lesz. :))

  VálaszTörlés
 3. Deeee, Gabiék. :) Ők nyáron, az anyukájáék meg tavasszal. :)) Utóbbi kisebb lesz persze, de az is esküvő. :)

  VálaszTörlés
 4. Behalok, ez olyan romi, jaaaaj. :))) Tök cukik! :))

  VálaszTörlés
 5. Ja, és a legjobb hogy lehet csiniruhát venni höhöhöh. :D

  Melinek olyan koszorúslányrucit talált Gabi hogy beszarsz, majd megmutatom. :))

  VálaszTörlés