hétfő

És ismételten lustadög vagyok, meg hanyag is, sőt nemtörődöm, hovatovább trehány, mert még múlt hét csütörtökön kaptam egy kedves kis díjat a Dömösi Kecske Empire nagyasszonyától, és mindeddig még csak meg se említettem. Most nagyon szégyellem magam, remélem mindenki látja lelki szemei előtt, hogy mennyire.


Cserébe tovább kell adnom 5 bloggernek/bloggerinának, akiket kevesebb, mint 500-an követnek, na ez nehéz lesz, mert általában zárt, vagy "mainstream" blogokat olvasok, abból se sokat, plusz elárulnom magamról 5 olyan dolgot, amit még kedves olvasóim nem tudnak rólam. Ez azért vicces, mert a legtöbben személyesen ismertek, szóval nektek nem lesz meglepi, ezt borítékolom, de hátha valakinek mégis. (Egyébként blogger pályafutásom alatt már vagy négyszer-ötször biztosan belefutottam ilyen "árulj el n+1 titkot magadról"-ba, szerintem mindig ugyanazokat írom. Bakker, ami titok, az titok. :D Pláne ha az ember nem vállalja fel még a nevét sem na.)

1. Én írtam régen a freeblogon a L.  I.  F.  E.  blogot.
2. Baromira félek az áram "koordinálatlan" formáitól: villámlás, troli/villamos áramszedője (amikor ott ugrál meg pattog meg mittudomén vaaaaa), ilyenek.
3. A kislányom lágyszájpad hasadékkal született.
4. Meglehetősen kancsal voltam babakoromtól olyan 4 éves koromig.
5. A bátyám rocksztár. :)

Akiknek adom? Jesszus, hát azért Diusnak odaadnám, hiába zárt a blogja, akkor is, meg Picidiának is. A harmadik legyen Ercsi, a másik két helyet üresen hagynám, bátran töltsétek be!

3 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen a díjat! :)
    Nekem az áram-os infó új volt. :))

    VálaszTörlés
  2. Tenyleg? :D Pedig azt hittem mar irtam egyszer. :)

    VálaszTörlés
  3. nekem is új volt. :)és én is köszi, igyekszem még ebben az évszázadban megírni az 5öt. :D

    VálaszTörlés