szombat

Tegnap este komolyan közel álltam ahhoz, hogy megcsapjak egy csövit.

Este, olyan 8 körül a Blaha aluljáróban mentünk a villamos felé, amikor megláttam hogy nyitva van még az egyik virágbolt. Gondoltam Anyunak megveszem a virágot, amit ma adtunk neki oda (ez volt amúgy a gerberacsokor). Már a csokorral a kezemben pakoltam el a cuccom, amikor egy járókeretes hómlessz nő csoszogott oda mögénk. Azt már nagyjából észre sem veszem, ha egy hajléktalan káromkodik, de ennek a nőnek a szájából kicsit túl sokszor hangzott el a "ribanc", akkor kezdtem rá odafigyelni, "virágos ribanc" és mindenféle szexuális szolgáltatást nyújtó ribanc, amikor feltűnt hogy ez a luvnya hozzám beszél. Mármint én voltam Virágos Ribanc. Kissé meglepődtem, bevallom, de nem szoktam addig alacsonyodni, hogy részeg csövesekkel veszekedjek, pláne a lányom előtt.

Szegénykém viszont látta hogy a nő hozzám beszél egyre hangosabban, és a kis egy szál tulipánját szorongatva bújt a lábamhoz. Ahogy látta ezt ez a nyomorult szerencsétlen (az ilyet embernek nemigen tudom nevezni), azt mondja a 4 éves lányomnak hogy "kis tulipános kurva". Na akkor azért éreztem egy pillanatra, hogy elgurul a gyógyszerem.... Próbáltam viszonylag higgadtan elküldeni a halál f.szára a nőt, nehogy még jobban megijesszem Mancit, de már láttam hogy 3 rendőr felénk jön. Nem vártuk meg, míg odaérnek, elhúztunk a villamos felé, de tényleg úgy éreztem, hogy a járókeretével verném agyon azt a mocskos ringyót. Szarok arra is ha elmebeteg, szerintem amúgy csak simán be volt rúgva.

Amiért a legjobban haragudtam, az az volt, hogy egészen hazáig, villamoson, Király utcán azt nézte ijedten és kérdezgette, hogy nem jön-e utánunk a ronda néni. És még ma reggel is, amikor újra arra jártunk.

Azért ilyenkor rühellem Pestet, és azt hogy egyedül vagyunk....

5 megjegyzés:

  1. Már kétszer is nekiálltam, hogy na, akkor kommentelek vmi "szépet", de nem. Inkább csak annyit írok, h minden tiszteletem, h vissza tudtad magad fogni.

    VálaszTörlés
  2. Eleg nehezen ment, de lattad volna szegeny Mancit, annyira megremult, fontosabb volt hogy elhuzzunk a francba es megnyugodjon. :(

    VálaszTörlés
  3. jajj, szegénykém! :( részemről is minden tisztelet a tiéd.

    VálaszTörlés
  4. én is többször nekiültem írni neked, aztán feladtam. nagyon durva ez a történet, és kurvaszar, mert sehogy sem lehet jól kijönni belőle. :/
    respect!

    VálaszTörlés
  5. Köszi csajok. Rühellem a csöveseket, ez van. Azt rühellem a legjobban, párszor volt benne részem, amikor azért kezdenek pocskondiázni, mert valaki nem hajléktalan. Ja, merthogy tán neki kellene adnom a fizetésem felét, mert az úgy fair???? Én elhiszem azt is hogy van olyan aki tényleg valahogy önhibáján kívül került ilyen helyzetbe, de azért a döntő többség már reggel fél 8-kor csavaroskupakos borral nyit. Ezekkel nem tudok toleráns lenni.

    VálaszTörlés