péntek

- Kijött egy afta a számban, és annyira szar, fáj....
- Hát.... Ne egyél szénhidrátot, nem tudok erre mást mondani.
- .... na ennyit az együttérzésről.

És igen, az az elkeserítő, persze csak így utólag, mert akkor ott nem érdekelt, hogy amikor egész kibaszott héten az ő dolgaival vagyok elfoglalva, százezerszer átbeszéljük ugyanazt, meghallgatom, próbálok tanácsot adni legjobb tudásom szerint, nem érdekel, hogy negyvenedszerre mondja el azt, amit már előtte harminckilencszer meghallgattam, és egyébként tényleg nem érzem tehernek, mert nekem ez alap, akkor utána annyit nem képes csinálni, hogy azt mondja "jaj, te szegény!". Igen, lehet hogy csak azt akartam hogy kicsit sajnáljon, hogy milyen szar nekem mert harmadik napja egészben nyelem le a falatokat inkább, mint hogy rágni kelljen, persze, nem egy nagy dolog ez, de ennyire kurvanagy elvárás valami minimális együttérzés???? 

Eleve.... Komolyan, de hogy lehet ilyet válaszolni egy ilyen dologra?! Na, befejezem, mert egyre jobban kiakaszt. Ha nem nekem mondja, akkor sem valami túl kedves dolog. Hogy mást ne mondjak.

Annak idején a hasonló viselkedés igen nagy mértékben hozzájárult ahhoz, hogy a volt férjemből kiszerettem. Példának okáért amikor arra a sztorira hogy belerúgtam valamibe és bekékült a lábam, az volt a válasza hogy "Néha olyan balfasz tudsz lenni....", akkor nem az volt az első gondolatom, hogy "úgy szeretlek".

Nem tudom.... Minden pasi ilyen? Hogy egy idő után nehezükre esik a minimálisan elvárható és normálisnak nevezhető emberi reakció? Figyeljünk már egymásra, baszki..... (Vagy ha nem, az se baj, de akkor ne is keressük a másik társaságát, mert ezek a dolgok - haverság, barátság, párkapcsolat, tökmindegy, bármilyen emberi kapcsolat - addig működnek jól, amíg kölcsönösek. Aztán meg lehet lesni, ha a másik beint egy idő után. A volt férjem tudna mesélni róla, hogy mennyire meglepő érzés....)

4 megjegyzés:

  1. Juj, jaj, áú, az KUUURVÁRA tud fájni. :| Micsoda szimpatikus reakció. Megértelek. :( Van ilyen jódos ecsetelő, ami sárgára festi a szádat, az jó rá, bár beszarsz, úgy fáj, mikor bekened. De gondolom már használsz rá vmit. :)

    VálaszTörlés
  2. gyanúsak vagytok nekem a kismicivel meg az aftáitokkal. ;)

    (amúgy meg értelek és sajnálom :/ )

    VálaszTörlés
  3. Mert pasik, es _megoldast_ akarnak nyujtani, mikor egyuterzesre lenne szuksegunk... :(
    Jobbulast!

    VálaszTörlés
  4. nagyon sajnálom. :( a szádat is, meg a szívedet is.

    VálaszTörlés