kedd

És a sztori tovább folytatódik, miután én közöltem, egyetlen darab e-mailt sem vagyok hajlandó a jövőben tőle elolvasni, sms-t küldött, reggelre pedig az íróasztalomon várt egy levél az irodában. Természetesen mind ócsároló.

Majd később kiderült, gyakorlatilag szeretett volna kirúgatni. Illetve közölte főnökünkkel, hogy engem nem bír elviselni, és látni sem, velem egy munkahelyen tartózkodni pláne nem.

Egyetlen rohadt nagy mázlim jelenleg, hogy főnököm tisztán átlátja a helyzetet, és nem engem tart bárcáskurvának, hanem őt egy szemétládának. Pedig ő is pasi.

Sose gondoltam volna, hogy ebből egy ekkora szar kerekedik, és hogy röpke néhány hét alatt valaki sikerül mélységesen meggyűlölni és szánni.

Egyébként meg azon csodálkozom, hogy még tud járni. Gerinc nélkül....

6 megjegyzés:

  1. Ezek után remélem soha többé nem fogsz neki megbocsájtani és kommunikálni vele. Szánalmas egy valami ez a hímtaggal rendelkező élőlény. Fuh, ez most felvitte a vérnyomásomat. Úgy megveri őt még ezért az Isten, hogy csak úgy les, hogy ez mi a szhar volt.

    VálaszTörlés
  2. Én már az egy hónappal ezelőtti undorító viselkedése óta nem vagyok hajlandó vele egyáltalán kommunikálni, úgyhogy nem sokat változtatott ezen az elmúlt pár napban tanúsított viselkedése. Bocsánatot kért pár hete, de annyit mondtam neki, hogy már az 5 éves lányom is tudja, hogy nem mindent lehet azzal elintézni hogy "bocs".

    Szóval felőlem akár a feje tetejére is állhat és ketyeghet, az sem érdekel.

    De azért azt sose gondoltam volna róla, hogy főninél mószerol. Mondom, elképesztő mázlim, hogy neki is az a véleménye: ha ahhoz volt töke, hogy ezt az egészet megcsinálja, akkor a következményeihez is legyen. Ennyi. 40 éves felnőtt ember bazz, nem egy középsős, hogy menjen apához panaszkodni. Gyökér.

    VálaszTörlés
  3. :-o
    remelem, foni, OT rugja ki...
    pfff... <3

    VálaszTörlés
  4. Nem, nem fogja. Én ezt nem is kívánnám, inkább azt hogy nőjön már fel, az ég szerelmére, negyven éves baszki!

    VálaszTörlés
  5. azért ez... hát köpni nyelni nem tudok...

    VálaszTörlés
  6. Az életem, mint egy B kategóriás szappanopera.

    VálaszTörlés