csütörtök

A Viasat3, amelyik regota az egyik kedvenc csatornam, akkorat zuhant a szememben az utobbi idoben, mint Felix Baumgartner a sztratoszfera szelerol. En imadtam hogy szazezredszer is leadjak a Jobaratokat, a Szivek szallodajat, a Szex es New Yorkot es a tobbit, nagyon regen minden este CSI-t neztunk meg anno Manci apjaval, de a tobbi sorozatot is csiptem, Celkeresztben, Nikita, Terepen es tarsaik.

Aztan jottek ezek a fantasztikus, sajat keszitesu musorok.

Az Eden Hotel, amit hajlando se voltam nezni, a bemutatobol latszott, hogy osszevalogatták a celebpartik osszes kezdo ringyojat meg azok haverjait. Ezt csak fokozta a 2. evad, amit viszont a Hogyvolton kovettem, az nagyon vicces volt.

Aranypart meg? Pia, dugas, hanyas.

Na de ez a ket uj musor. Ez mi a fh@sz?!?!?!

Cimlaplany. Csak hogy tudjak velemenyt mondani, megneztem egy reszt. Hat ez valami rettenetes.... Ennyi buta picsat, te atyaisten! Egyik egyszerubb mint a masik, de legalabb nagyjabol mindenkinek szilikoncsocse van.

A masik meg. Eszbontok. Ugye ez a cime? Hat ha elt még ez a vilag proszto musort...! En nem hiszem el hogy ekkora segg embereket sikerult osszeszedni! Vagy csak pozbol mondanak olyanokat hogy az embernek fizikailag faj, ez, ha lehet, a musor szempontjabol meg szanalmasabb.

Azt meg plane nem ertem hogy ha a Viasat3 noi csatornanak tartja magat, akkor miert a csöcsre es/vagy iq-huszarokra es/vagy dugásra alapozo musorokra epit. En nonek tartom magam, de ezektol a musoroktol inkabb ideges leszek.

5 megjegyzés:

  1. Hat igen. Ezert nem nezek tv-t mar tobb, mint 3-4 eve. :)

    VálaszTörlés
  2. Vagy azért mert nincs tévéd? ;) :p

    VálaszTörlés
  3. Totál igazad van, én dettó! Imádtam a csatornát (oké mi az éden hotel 2-t végignyomtuk :D) de mostanában a Két pasi meg egy kicsire korlátozódik a csatorna nézése...:(

    VálaszTörlés