péntek

Amikor már a reklámajánlatok is azt dörgölik az ember orra alá, hogy egyedülálló, az kissé szarul érint, nem? Leveletkaptam(lájf):



Feladó: Netrisk Édes Otthon, 2013. április 25. 16:00
Válaszcím: edesotthon@netrisk.hu
Címzett: ....
Tárgy: Férfi helyett férfi!

Tisztelt ....!


Nincs férfi a közelében, vagy van, de túl elfoglalt? Esetleg lusta?


Számtalan minden napos kérdés, mellyel már biztosan találkozott:

  • Meghalt az érintőképernyő. Mit csináljak?
  • Hogy tudom beállítani a wifit?
  • Hogyan működik a GPS?
  • Vajon mitől lassú a számítógépem?
  • Hol találok megbízható szerelőt a mosógépemhez?
  • Ömlik a víz a lakásban, mit tegyek?
  • Elromlott a riasztóm, ki tud segíteni?
Többé ne aggódjon a megválaszolatlan kérdések miatt! Legyen Ön bárhol, az azonnali segítség nem álom többé! A Netrisk új, piacon egyedülálló Édes Otthona Egyszerű és Nagyszerű csomagjaival egy igazi társ a mindennapokban.

Ha Ön szerencsés, de a barátnője nem, küldje tovább neki ezt az e-mailt.


Üdvözlettel:

netrisk.hu
a piacvezető biztosítási portál


Nevezzetek érzékenynek, de nálam, mint mondjuk úgy célcsoportnál, rohadtul nem talált be ez a reklám. Biztosan azt akarja sugallni, hogy OK, egyedül vagy, semmi gáz, köss egy ilyen szerződést, és mindig olyan lesz, mintha lenne egy pasid, aki segít, bármiről is legyen szó. (De ha a pasid nagy ívben beleszarik mindenbe, az se gond, megoldjuk!)

Kikérem magamnak, hogy egy éves szerződést kössek ilyenre, mert azzal elfogadom, hogy egy évig úgysem lesz senki, akire támaszkodhatnék!! De azt is kikérem magamnak, hogy bármilyen szerződést kössek, mert azzal elfogadnám, hogy nem is számítok rá, hogy lesz valaki hamarosan, akire támaszkodhatnék. Továbbá elismerem, hogy nincs családom, nincsenek barátaim, kollégáim, és úgy egyébként sincs senki, akit megkérhetnék, hogy mutassa meg hogy működik a GPS, vagy hogyan kell beállítani a wifit.

Szerintem akik ezt kitalálták, azok között egyetlen nő sem volt, vagy legalábbis erősen feminista beállítottságú. Egy nő igenis kérjen segítséget, ha szüksége van rá, rohadtul nem ciki, az meg azért igen ritka, hogy valaki olyan elszigetelten él, hogy egyetlen egy normális, élő, személyes kapcsolata sincs. Én a magam részéről baromira elcseszettnek tartom, még az ötletet is egy ilyen szolgáltatásra!

Évek óta egyedül élek, ráadásul gyerekkel, de mindig találtam segítő kezet, ha szükség volt rá. Pontosan azok között, akiket az előbb említettem. Családban, irodában, baráti körben. De fizetni ezért? Kicsit olyan nekem, mint a kurvázás.... És azt mondtam már hogy kikérem magamnak....?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése