hétfő

Bevallom töredelmesen, engem ez a Kardashian-láz valahogy elkerült, ha pisztolyt tartanának a fejemhez se tudnám megmondani, hogy miért és hogyan is lett annyira ismert Kim Kardashian, max azt hogy a seggét többet láttam már a Facebookon, mint bárki másét. Na de.... Ő tényleg ennyire utálja a gyerekét? Vagy direkt akar hülyét csinálni belőle? Noth West? (Ezt most olvastam, Minden Hír Első Forrásán - Facebook) Ez a gyerek neve? Észak Nyugat? Úristen, bazi öreg vagyok már....

És ilyenkor mindig beugrik, amikor Manci születése környékén olvastam a hírt, miszerint a Nyelvtudományi Intézet nem engedélyezte, hogy az anyakönyvezhető nevek közé bekerüljön a Kazetta. Akkor sem értettem, hogy melyik hülye adna ilyen nevet a fiának (lányának?), de ezek után bármit el tudok képzelni.

Kicsi aggódom is majd leendő unokám keresztnevét illetően.... :D

2 megjegyzés:

  1. Hát mert szegénynek az apja ugye Kanye West, tehát a West már adott volt. És mivel Knap Attilán kívül okos valóságshow szereplőt még nem láttunk (ebben a mondatban benne foglaltatik az is, mitől lett híres Kim), igen elmésen kapta a West elé a North keresztnevet. Szegényke.
    Amúgy én bírom őket, a Kardashian mama pedig az öregkori példaképem, szeretnék úgy kinézni annyi idősen... :)

    VálaszTörlés
  2. OK, a egész "logikáját" értem, mármint ha lehet így nevezni, de attól még elmebeteg dolognak tartom....

    VálaszTörlés