csütörtök

Egyensúlyban

Budapesti, vagy esetleg Pest környéki, mozogni, táncolni vágyó, kisgyerekes anyucik! Ezt nektek, nekünk találták ki! Egy óra, amikor lelkiismeret-furdalás nélkül mozoghatsz végre egy kicsit, mert tudod hogy a gyereked alig öt méterre tőled ugyanezt teszi. Egy óra, ami kellőképpen megmozgat, mindezt anélkül, hogy azt éreznéd, belehalsz, mert nem egy hajcsár edző üvölt, hanem kellemes jazz zene közben nyújtások és finom mozdulatok segítségével f.sod le a bokád fedezed fel, hogy ott is van izom, ahol eddig nem is hitted, vagy sok-sok éve nem találkoztál már vele.

OK, azt el kell ismernem, hogy a jóval pörgősebb, hosszú évekig gyűrt kicsit jazzes kicsit hiphopos durvulás után ez kifejezetten visszavett a tempóból, de, lássuk be és ismerjük el - megöregedtem én is. :))

Szóval csajék, jönnek a ronda, hosszú, sötét esték. Egy héten 1 órát igazán megérdemlünk, pláne úgy, hogy még bébiszittyót sem kell találni, hiszen a szomszéd teremben a gyerekeknek is táncóra van!!!! :)

(És még mielőtt.... Nem, nem kérte senki, nem kapok jutit sem. Egyszerűen szerintem ez egy tökéletes megoldás, aminek végre mi, kisgyerekes anyucik vagyunk az egyik célcsoportja. És én ennek borzasztóan örülök. Tudom, hogy néhány nagyobb konditeremben van pl játszóház a gyerekeknek, de itt biztosak lehetünk abban, hogy szemünk fénye is hasznosan tölti az időt. És legyünk őszinték, a téli napokon a francnak sincs kedve játszótéren szétfagyni, itt legalább heti 1x ő is mozog! ;) )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése