csütörtök

A keddi cuki posztomnak kisse ellntmondva itt van most ez.

A multkor, tortent egy ejszaka, amikor Manci nelkul voltam, hogy annyira tokeletesen aludtam, mint mar evek ota nem. Tudom, ennek volt mas oka is, de ezen a heten radobbentem arra is, hogy miert vagyok keptelen kipihenni magam. Manci miatt. Egesz rohadt ejjel nyektet, kb haromszor hiv hogy takarjam be, ketszer hogy rosszat almodik, egyszer hogy oleljem at. Ennek az a vege hogy en 2-3 orakat alszom egyhuzamban, megszakitas nelkul. Ma annyira kiakasztott, hogy en tenyleg nem tudom hova tenni az ilyen viselkedest. Felkel. Nagyon nagyon faj a fule. Obassz.... Persze láza nincs, eleve gyanus, de OK. Hozzam a fulmelegito sapkat. Mondom inkabb vegyunk be fajdalomcsillapitot. Nem, sapka. Hajnal 3 volt, nem vagytam vitatkozni. Felkelek megmelegitem a sapka kis zacskoit, odaviszem neki, rateszem a fejere "Mar nem faj a fulem." Nem volt oszinte a mosolyom. Aludtam ujabb egy-masfel orat. Sirasra kelek. "Anya ezt nem birom ki annyira faj a fulem!" (Biztosan ezekkel a szavakkal kozli minden gyerek hogy faj a fule, ugye?) Laz nulla, meg csak hoemelkedes sem. Ismet beprobalkozik a fulmelegito sapka projekttel, szo nelkul tolom a szajaba a Nurofent. Es tovabbra sem hagy aludni, mert o nem almos, de a fule mar nem faj am (5 perc telt el).

Es akkor en nagyon csodalkozom rajta, hogy tenyleg.... Miert is vagyok beteg harom hete? Igen, tudom, volt itt mas is, de hogy az sem segit hogy en nem birom magam meg csak egyik naprol a masikra sem kipihenni, az tuti. Es igen, ilyenkor jut eszembe az, hogy ha olyan apja lett volna, mint amilyen nincs, mennyivel jobb lett volna es lenne most is, mert nem egyedul lennek mindenre. Es hogy mekkora szopas hogy sehol nem tudok feltoltodni, bar szeretem a hetkoznapokat is, de most ugy erzem hogy bedaral es mar a beleimet se huzom magam utan, mert elhagytam valahol oket.

Imadom Mancit, jobban mint barki mast ezen a vilagon, de jelen allas szerint nem bannek egy egyedul, pihenessel toltott hetet. Az se lenne nagy baj ha nem egyedul.... De ez mar tenyleg az utopia kategoria. Szeretnek egy teljes hetet pihenni, toltodni, magammal foglalkozni.

Nyugtassatok meg, anyukak foleg, nektek is vannak ilyen vagyaitok neha....

2 megjegyzés: