vasárnap

Nagyjából két hete megy a Viasat3-on egy előzetes, ami alatt egy rockabilly Crazy in love feldolgozás szól. Youtube-on próbáltam rátalálni, nem sikerült, ma végre volt annyi agyam, hogy rákerestem erre: "Crazy in love rockabilly". Nyilván azonnal kidobta, amit két hete keresek, ennyit erről, szőőőőke. 



Azóta sikerült a meglévő 3 albumokat meghallgatni, hát nagyon jó. :) Mondjuk én bírom a rockabillyt, és szeretem a feldolgozásokat is, ha jók, és ezek rohadt jók. :) Alicia Keys, Lady Gaga, 50 Cent, Robbie Williams, Roxette.... A mai napomat abszolút jobbá tette, még az utálatos mélyhűtőolvasztás is szótakoztató volt így. OK, ez egy erős túlzás volt. De legalább nem szenvedtem. Annyira. (Mert így jár, aki ejj ráér arra még.... Bárcsak újra lenne nofrost-os hűtőm.....)

És! SOHA nem engedjétek a gyereknek, hogy matricát ragasszon a hűtőszekrényre, akkor se, ha azt hazudják, hogy nyom nélkül le lehet szedni. NEM LEHET! Qrvaélet, hogy nem, 3 körmöm tört le, a tegnapi csodás nude manikűröm ment a levesbe, és így is csak elfogadható állapotúra sikerült hoznom az eredményt.

2 megjegyzés:

  1. Jaj, hát ők híresek, mééé nem kérdezel? :D Jó ez. :)

    VálaszTörlés
  2. Majdnem kiírtam FB-re, de aztán csak megoldottam na. :)

    VálaszTörlés