vasárnap

Valaki arulja mar el nekem, hogy amikor egy autouton tabla jelzi, hogy kerekparral kozlekedni tilos valamint az uttesttel parhuzamosan biciklisut fut, akkor MI A BUBANATOS FRANCERT KELL CSALADILAG AZ UTTESTEN BICIKLIZNI???? Fel nem foghatom. Sok budos paraszt.

OK, azt elismerem, hogy nem szeretem a bicikliseket. Uttesten kacsaznak, jardan gyorsan mennek, a KRESZ-t meg ugy ertelmezik ahogy nekik eppen jo. Agyfaszt kapok toluk, keves bringas van, akit ne akarnek leszedni a nyeregrol. Elismerem hogy agressziv es eloiteletes vagyok, mentsegemre szoljon, ahogy kezdek magabiztosabban vezetni, ugy utalom oket egyre kevesbe, de gyalogoskent tovabbra se birom elviselni oket.

Na de akkor, amikor a Velencei-tonal Kovacs ur a fancy bringasmezeben kitereli a familiat a hetesre a biciklisut helyett, mert kitudjamiert, akkor azert felmerul bennem a kerdes hogy normalis-e. Egyszer hallottm olyat hogy azert mennek a hetesen mert szar a biciklisut. Jo. Akkor majd en is a jardan megyek ha az ut katyus.

De egyebkent a bringasok 90%-anak ajanlanam szeretettel ezt: http://kerekparosklub.hu/kisokos . Kulonos tekintettel a KRESZ reszre! Pl az egyiranyu utcaban valo kozlekedes szabalyai. Vagy hogy hol szabad es hol tilos bringazni. Na.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése