péntek

Egy rendkívül fontos bejegyzés következik (nem).

Amióta beleszólhatok az öltözködésembe, nem hordok szandált. Mert.... nem tudom.... Mind olyan béna,  meg szarul is áll, meg mittudomén. Antiszandálos voltam világ életemben. Sőt, mostmár bevallom, volt igazán keményvonalas időszakom is, amikor egy acélbetétes Marten's-ben töltöttem az időm nagy részét, aha, nyáron is. (Nem, nem volt gombás a lábam.) Rég volt, szép volt, nagyon fájt amikor úgy fedeztem fel a frissen beköltözött lakásban a penészt, hogy a zsírúj szekrény mélyén tönkrement a penésztől 2 hónap alatt, és ki kellett dobnom. :( Na de ne kalandozzunk el, szóval "no szandál". Ráadásul nincs szép lábfejem sem igazán, bütykös, keskeny, a legszebb dolog benne, ha ráveszek egy cipőt.

Nos, ez a dolog a héten megváltozott, megvettem életem első olyan szandiját, ami tetszik, magamon is tetszik,  hihetetlen de még jól is áll a kis pancser lábamon, és előre láthatóan - meg persze ha az időjárás engedi - hordani is fogom. Jessz.



Remélem mindenki velem örül e remek hír hallatán.

Ja, és persze a legelső alkalom ma van, hogy rajtam van, gyorsan bele is öntöttem némi kávézaccos állott vizet, csak hogy jó legyen....

Én szóltam ez elején.

6 megjegyzés:

  1. Valami hasonló van nekem is. :) Szerintem nagyon jól tetted, hogy beneveztél egy szandira! Bár nem vizsgáltam meg tüzetesen soha a lábfejed de szerintem semmi ronda nincs benne és ennél százszorta rondább lábakra is felveszik a csilli-villi szandikat. Jó-jó tudom ha nem tetszik valami az emberen úgysem veszi meg csak mert másik 5 millió ember hordja..... A lényeg a lényeg, hogy örülök, hogy csatlakoztál a "hordjunk szandit" klubhoz! :)
    Ha már szandi téma én is ma vettem egyet. Csak mert. :)

    VálaszTörlés
  2. Azért nem vizsgáltad meg sose tüzetesebben, mert még soha nem láttad. :DDDD

    És te milyet vettél? :)

    VálaszTörlés
  3. Ez igaz bááááááááááár voltunk már együtt cipőt vásárolni ahol másodpercekig szabadon volt a lábfejed. Juj. :DDDD
    Sebtében lefotóztam enyémújszandit:
    https://picasaweb.google.com/111108051026381419537/Fototar?authkey=Gv1sRgCJ6uqKLNmNXKoQE#5751682032396770962
    https://picasaweb.google.com/111108051026381419537/Fototar?authkey=Gv1sRgCJ6uqKLNmNXKoQE#5751682032396770962

    VálaszTörlés
  4. Jaj de kis cukker! Olyan Dijás, tök jó! :)

    VálaszTörlés